Állunk rendelkezésére fakivágás, veszélytelenítés, gallyazás, bozótirtás, kertrendezés szolgáltatásainkkal Budapesten és Pest megyében!

Fanyűvők - fakivágás, tuskómarás Budapesten

FANYŰVŐK | Budapest és Balaton

Fakivágás, gallyazás, tuskómarás, telektisztítás

1125 Bp., Tusnádi u. 36.
8622 Szántód, Móricz Zs. u. 71.

Hétfő-szombat
8:00-18:00

Fanyűvők - fakivágás, tuskómarás Budapesten

FANYŰVŐK | Budapest és Balaton

fakivágás, gallyazás, tuskómarás, telektisztítás

Hétfő-szombat, 8:00-16:00

Fanyűvők - fakivágás, tuskómarás Budapesten

FANYŰVŐK
Budapest és Balaton

fakivágás, gallyazás, tuskómarás, telektisztítás

Hétfő-szombat, 8:00-16:00

fakivágás árak

 

Tudjuk, hogy a munkadíj döntő szempont lehet, ha szakembert keresünk.

A faápolási, favágási munkákban ezt a kérdést több szempontból is érdemes átgondolni.

Ha ápolásról van szó, egy nem hozzáértő kéz pillanatok alatt jóvátehetetlen sérüléseket tud okozni a megtartandó fában. Mivel 50 éves fát nem lehet faiskolában kapni, az így okozott kárt nyugodtan mondhatjuk felbecsülhetetlennek.


Favágás esetén a fa környezetében okozható könnyedén akár milliós nagyságrendű kár. Ezeket figyelembe véve lehet, hogy nem érdemes 10-15%-kal olcsóbban kellő referenciákkal és megfelelő garanciákkal nem rendelkező céget választani.
Viszont - mivel nem mindennap rendelünk fákkal kapcsolatos munkákat - segítünk, hogy milyen nagyságrendben kell gondolkozni egy-egy munkafolyamat esetén.

Fakivágási árak:

  • Alpintechnikát favágás esetén kisebb (8 méter magasság alatt) 30-40.000 forinttól indulnak a munkadíjak, az 50.000 forintot általában nem haladják meg.
  • Közepes (8-15 méter közti magasságú) fa esetén 40.000 forint és 80.000 forint között várható az átlagár.
  • Nagy, 15 méternél magasabb fák esetén 70.000 forinttól extrém esetekben akár több százezer forintba is kerülhet ez a munka.
  • Emelőkosaras favágás esetén a munkadíjak hasonlóan alakulnak, de 1-2 fa esetén az alpintechnikás vágás költségei általában kedvezőbbek.

 

Faápolás árai:

A kivágáshoz hasonlóan a fa mérete a meghatározó, de az elhelyezkedés rengeteget számít.

Ugyanakkora fa két villanyvezeték közt akár 3x annyi ideig tarthat - értelemszerűen magasabb költséggel. Általánosan elmondható, hogy az ápolás árai a kivágáshoz képest 20-40%-kal alacsonyabbak.


Zöldhulladék szállítás, ágdarálás árak:

A hulladék elszállítása ma már alapelvárás. A vágások során keletkező zöldhulladékot a mennyiség függvényében 2.500 forint és 4.000 forint közti köbméter áron vállaljuk.

 

Tuskómarás árai:

A tuskó méretétől, magasságától függően 220 és 400 Ft/cm árral kell számolni marás esetén. A kiszállási költség általában 4.000 forinttól 15.000 forintig terjed.

Minden esetben hangsúlyozzuk, hogy telefonon, szóban csak komolytalan vállalkozás ad árát.

Mi tiszteljük annyira ügyfeleinket, hogy a helyszínen átbeszéljük a konkrét feladatokat és ezt követően írásos ajánlatot adunk, ami minden részletre kiterjed és tartalmazza az általunk biztosított garanciákat.
Ez a felmérés minden esetben díjmentes.

 

Amennyiben kérdése lenne fakivágási áraink és egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Favágás, kertrendezési szolgáltatások Budapesten és Pest megyében